Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Thivya Mahenthirarasa
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: +94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev

Screenshot from 2017-12-18 10-54-11.png (68K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Irham Iqbal
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Chamalee De Silva
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Thivya Mahenthirarasa
Hi Irham,

Add API [1] is showing the mentioned issue.

Add API with Path Parameter[2] works fine.

The only difference in both is resource

  • In Add API the resources are added directly. 

resourceCount=0&resourceMethod-0=GET&resourceMethodAuthType-0=Application&resourceMethodThrottlingTier-0=Unlimited

  • In AddAPIWith Parameter the resources are added as swagger
eg:-
swagger={"paths" : {"/CheckPhoneNumber" : {"post" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-scope" : "read_number", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}, "parameters" : [{"name" : "PhoneNumber", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "Phone Number", "in" : "query"}, {"name" : "LicenseKey", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "License Key", "in" : "query"}]}}, "/" : {"put" : {"responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"responses" : {"200" : {}}}}}, "swagger" : "2.0", "x-wso2-security" : {"apim" : {"x-wso2-scopes" : [{"description" : "", "name" : "read_number", "roles" : "admin", "key" : "read_number"}]}}, "info" : {"title" : "PhoneVerification", "version" : "1.0.0"}}


On Mon, Dec 18, 2017 at 12:01 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: +94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Thivya Mahenthirarasa
Hi Chamalee,

This is reproducible even after login to the API Store when you are trying to open the API Console.


Regards,
THivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:33 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Irham,

Add API [1] is showing the mentioned issue.

Add API with Path Parameter[2] works fine.

The only difference in both is resource

  • In Add API the resources are added directly. 

resourceCount=0&resourceMethod-0=GET&resourceMethodAuthType-0=Application&resourceMethodThrottlingTier-0=Unlimited

  • In AddAPIWith Parameter the resources are added as swagger
eg:-
swagger={"paths" : {"/CheckPhoneNumber" : {"post" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-scope" : "read_number", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}, "parameters" : [{"name" : "PhoneNumber", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "Phone Number", "in" : "query"}, {"name" : "LicenseKey", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "License Key", "in" : "query"}]}}, "/" : {"put" : {"responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"responses" : {"200" : {}}}}}, "swagger" : "2.0", "x-wso2-security" : {"apim" : {"x-wso2-scopes" : [{"description" : "", "name" : "read_number", "roles" : "admin", "key" : "read_number"}]}}, "info" : {"title" : "PhoneVerification", "version" : "1.0.0"}}


On Mon, Dec 18, 2017 at 12:01 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: +94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Chamalee De Silva
Hi Thivya,
How did you publish the API ?
(Since the doc[1] creates an API which is in the created state)


On Mon, Dec 18, 2017 at 1:36 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Chamalee,

This is reproducible even after login to the API Store when you are trying to open the API Console.


Regards,
THivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:33 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Irham,

Add API [1] is showing the mentioned issue.

Add API with Path Parameter[2] works fine.

The only difference in both is resource

  • In Add API the resources are added directly. 

resourceCount=0&resourceMethod-0=GET&resourceMethodAuthType-0=Application&resourceMethodThrottlingTier-0=Unlimited

  • In AddAPIWith Parameter the resources are added as swagger
eg:-
swagger={"paths" : {"/CheckPhoneNumber" : {"post" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-scope" : "read_number", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}, "parameters" : [{"name" : "PhoneNumber", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "Phone Number", "in" : "query"}, {"name" : "LicenseKey", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "License Key", "in" : "query"}]}}, "/" : {"put" : {"responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"responses" : {"200" : {}}}}}, "swagger" : "2.0", "x-wso2-security" : {"apim" : {"x-wso2-scopes" : [{"description" : "", "name" : "read_number", "roles" : "admin", "key" : "read_number"}]}}, "info" : {"title" : "PhoneVerification", "version" : "1.0.0"}}


On Mon, Dec 18, 2017 at 12:01 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Chamalee De Silva
Hi Thivya,

Yes, it is reproducible when you have created an API with using jaggery API [1] and then publish it (I used UI operations to publish) and even after login to the API store

And this happens only for the APIs created through Jaggery API directly. (not for the APIs created through UI or new REST API).

Since we have deprecated  the old REST APIs (Jaggery APIs) [2] in 2.1.0, can you use the new REST API [3] to continue your task ?

And you can open up a git issue in [4] to get this fixed.




Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:57 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,
How did you publish the API ?
(Since the doc[1] creates an API which is in the created state)


On Mon, Dec 18, 2017 at 1:36 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Chamalee,

This is reproducible even after login to the API Store when you are trying to open the API Console.


Regards,
THivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:33 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Irham,

Add API [1] is showing the mentioned issue.

Add API with Path Parameter[2] works fine.

The only difference in both is resource

  • In Add API the resources are added directly. 

resourceCount=0&resourceMethod-0=GET&resourceMethodAuthType-0=Application&resourceMethodThrottlingTier-0=Unlimited

  • In AddAPIWith Parameter the resources are added as swagger
eg:-
swagger={"paths" : {"/CheckPhoneNumber" : {"post" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-scope" : "read_number", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}, "parameters" : [{"name" : "PhoneNumber", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "Phone Number", "in" : "query"}, {"name" : "LicenseKey", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "License Key", "in" : "query"}]}}, "/" : {"put" : {"responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"responses" : {"200" : {}}}}}, "swagger" : "2.0", "x-wso2-security" : {"apim" : {"x-wso2-scopes" : [{"description" : "", "name" : "read_number", "roles" : "admin", "key" : "read_number"}]}}, "info" : {"title" : "PhoneVerification", "version" : "1.0.0"}}


On Mon, Dec 18, 2017 at 12:01 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Thivya Mahenthirarasa
Hi Chamalee,

Your findings are correct. I have used the REST API for the ticket and it works fine. But I'm not sure what the customers are using whether the jaggary app or REST API.


Sure I will create the git jira. Thank you for the input on this


Thanks,
Thivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 2:09 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Yes, it is reproducible when you have created an API with using jaggery API [1] and then publish it (I used UI operations to publish) and even after login to the API store

And this happens only for the APIs created through Jaggery API directly. (not for the APIs created through UI or new REST API).

Since we have deprecated  the old REST APIs (Jaggery APIs) [2] in 2.1.0, can you use the new REST API [3] to continue your task ?

And you can open up a git issue in [4] to get this fixed.




Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:57 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,
How did you publish the API ?
(Since the doc[1] creates an API which is in the created state)


On Mon, Dec 18, 2017 at 1:36 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Chamalee,

This is reproducible even after login to the API Store when you are trying to open the API Console.


Regards,
THivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:33 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Irham,

Add API [1] is showing the mentioned issue.

Add API with Path Parameter[2] works fine.

The only difference in both is resource

  • In Add API the resources are added directly. 

resourceCount=0&resourceMethod-0=GET&resourceMethodAuthType-0=Application&resourceMethodThrottlingTier-0=Unlimited

  • In AddAPIWith Parameter the resources are added as swagger
eg:-
swagger={"paths" : {"/CheckPhoneNumber" : {"post" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-scope" : "read_number", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}, "parameters" : [{"name" : "PhoneNumber", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "Phone Number", "in" : "query"}, {"name" : "LicenseKey", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "License Key", "in" : "query"}]}}, "/" : {"put" : {"responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"responses" : {"200" : {}}}}}, "swagger" : "2.0", "x-wso2-security" : {"apim" : {"x-wso2-scopes" : [{"description" : "", "name" : "read_number", "roles" : "admin", "key" : "read_number"}]}}, "info" : {"title" : "PhoneVerification", "version" : "1.0.0"}}


On Mon, Dec 18, 2017 at 12:01 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: +94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Store page is not responding when Add-API call using Jaggery APP.

Thivya Mahenthirarasa
Hi Team,

Please find the git Jira[1],

[1] https://github.com/wso2/product-apim/issues/2011

Regards,
Thivya


On Mon, Dec 18, 2017 at 2:16 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Chamalee,

Your findings are correct. I have used the REST API for the ticket and it works fine. But I'm not sure what the customers are using whether the jaggary app or REST API.


Sure I will create the git jira. Thank you for the input on this


Thanks,
Thivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 2:09 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Yes, it is reproducible when you have created an API with using jaggery API [1] and then publish it (I used UI operations to publish) and even after login to the API store

And this happens only for the APIs created through Jaggery API directly. (not for the APIs created through UI or new REST API).

Since we have deprecated  the old REST APIs (Jaggery APIs) [2] in 2.1.0, can you use the new REST API [3] to continue your task ?

And you can open up a git issue in [4] to get this fixed.




Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:57 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,
How did you publish the API ?
(Since the doc[1] creates an API which is in the created state)


On Mon, Dec 18, 2017 at 1:36 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Chamalee,

This is reproducible even after login to the API Store when you are trying to open the API Console.


Regards,
THivya

On Mon, Dec 18, 2017 at 1:33 PM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Irham,

Add API [1] is showing the mentioned issue.

Add API with Path Parameter[2] works fine.

The only difference in both is resource

  • In Add API the resources are added directly. 

resourceCount=0&resourceMethod-0=GET&resourceMethodAuthType-0=Application&resourceMethodThrottlingTier-0=Unlimited

  • In AddAPIWith Parameter the resources are added as swagger
eg:-
swagger={"paths" : {"/CheckPhoneNumber" : {"post" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-scope" : "read_number", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"x-auth-type" : "Application%20%26%20Application%20User", "x-throttling-tier" : "Unlimited", "responses" : {"200" : {}}, "parameters" : [{"name" : "PhoneNumber", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "Phone Number", "in" : "query"}, {"name" : "LicenseKey", "paramType" : "query", "required" : false, "type" : "string", "description" : "License Key", "in" : "query"}]}}, "/" : {"put" : {"responses" : {"200" : {}}}, "get" : {"responses" : {"200" : {}}}}}, "swagger" : "2.0", "x-wso2-security" : {"apim" : {"x-wso2-scopes" : [{"description" : "", "name" : "read_number", "roles" : "admin", "key" : "read_number"}]}}, "info" : {"title" : "PhoneVerification", "version" : "1.0.0"}}


On Mon, Dec 18, 2017 at 12:01 PM, Chamalee De Silva <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

This is reproducible when you are trying to open the API Console without login to the API Store.
Login to the API so that this "fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait." will go out.



Thanks,
Chamalee

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:53 AM, Irham Iqbal <[hidden email]> wrote:
Hi Thivya,

Please share the API request you're sending to add API.
In addition to that you can create another API from the UI and compare the swagger.json and api.json in the registry and find out whats wrong with your request.
Also if your using the sample API request as it is in the doc, which one your trying "Add API" or "Add API with Path Parameter" 

Thanks,
Iqbal

On Mon, Dec 18, 2017 at 11:18 AM, Thivya Mahenthirarasa <[hidden email]> wrote:
Hi Team,

I'm observing the below line in store only when I created API by using jaggery app in APIM210. I have followed the publicherAPIs Documentaion[1].

"fetching resource list: https://10.100.5.39:9443/store/api-docs/admin/PhoneVerification/1.0.0?envName=undefined; Please wait."

Steps to reproduce
1. Add an API using jaggery app.
2. Log in to store and click API console

Attaching the screenshot.


Highly appreciate your suggestions and responses on this.


[1] https://docs.wso2.com/display/AM210/publisher+APIs#PublisherAPIs-AddAPI


Regards,
Thivya
--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Irham Iqbal
Software Engineer
WSO2


_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thanks & Regards,

Chamalee De Silva

Software Engineer
WSO2 Inc. :http://wso2.com/

Office   :- <a href="tel:%2B94%2011%202145345" value="+94112145345" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 11 2145345
mobile  :- <a href="tel:%2B94%2077%202782039" value="+94772782039" style="color:rgb(17,85,204)" target="_blank">+94 71 4315942




--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: <a href="tel:+94%2076%20646%201966" value="+94766461966" target="_blank">+94766461966
Web: http://wso2.com



--
Thivya Mahenthirarasa
Software Engineer -Support Team | WSO2

Email: [hidden email]
Mobile: +94766461966
Web: http://wso2.com

_______________________________________________
Dev mailing list
[hidden email]
http://wso2.org/cgi-bin/mailman/listinfo/dev